Portal medical, prospecte medicamente, dictionar medical, farmacii, anunturi medicale
in

Prospect BRONCHO-VAXOM, capsule

Detalii prospect BRONCHO-VAXOM, capsule

Informatiile prezentate (prospectul) pentru medicamentul BRONCHO-VAXOM, capsule au caracter informativ. Nu suntem raspunzatori pentru eventualele erori. Consultati mai intai medicul dvs. inainte de a lua medicamente!

ATC

J07AX - ALTE VACCINURI BACTERIENE

Actiune terapeutica

Imunobioterapia polivalenta a sistemului respirator.

Proprietati

Broncho-Vaxom stimuleaza mecanismele de aparare naturala a organismului si mareste rezistenta fata de infectiile cailor respiratorii. Aceste efecte au fost demonstrate prin teste de protectie activa de stimulare a macrofagelor si prin cresterea numarului limfocitelor T circulante si al imunoglobulinelor secretate de mucoasele cailor respiratorii.

Compozitie

Broncho-Vaxom adulti contine 7 mg dintr-un lizat bacterian liofilizat din Haemophilus influenzae, Diplococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae si ozanae, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes si viridans, Neisseria catarrhalis. Broncho-Vaxom copii contine 3,5 mg din acelasi lizat liofilizat.

Forma de prezentare

Cutii cu 30 capsule.

Indicatii

Terapie adjuvanta in toate starile infectioase ale sistemului respirator si din sfera ORL. Prevenirea recidivelor si a cronicizarii lor. Broncho-Vaxom este in special recomandat ca adjuvant in cazurile: bronsite acute si cronice; angina, amigdalite, faringite si laringite; rinite, sinuzite si otite; infectii rezistente la antibioterapia curenta; complicatiile bacteriene ale infectiilor virale ale sistemului respirator mai cu seama la copii si persoanele in varsta.

Posologie

Pentru tratamentul starilor acute: 1 capsula zilnic luata pe nemancate (cel putin 10 zile) pana la aparitia simptomelor. In cazurile care necesita un tratament cu antibiotice, asocierea cu Broncho-Vaxom se recomanda chiar de la inceputul tratamentului. Pentru tratamentul de consolidare: 1 capsula pe zi timp de 10 zile consecutive lunar timp de trei luni. Atentie: Pentru copii indicatiile si posologia sunt identice ca mai sus, capsulele continand jumatate din doza adultului, respectiv 3,5 mg substanta activa. Pentru a usura administrarea medicamentului la copiii mici, continutul capsulelor poate fi introdus in lichide ca sucuri de fructe, lapte, ceai etc.

BRONCHO-VAXOM, capsule

© medicpedia.ro - Prospecte medicamente, farmacii, clinici/spitale, articole medicale, afectiuni/boli, dictionar medical.